fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

TROUWLOCATIE BREDA

Café Lievense is een prachtige trouwlocatie aan de rand de Bredase binnenstad. Op loopafstand van het stadhuis biedt het tijdloze bruine café met chique binnentuin tal van mogelijkheden. U bent de hele dag omringd door uw eigen gasten. Dit maakt uw dag intiem en ongedwongen.

Trouwfeest in het centrum van Breda: zorgeloos genieten

Café Lievense bereidt uw trouwfeest met zorg en tot in detail voor. In de aanloop naar uw bruiloft heeft u 1 vast contactpersoon met wie u uw wensen en ideeën kunt bespreken. Samen maken wij van uw trouwfeest een onvergetelijke avond, waaraan u nog jaren met liefde terug zal denken.

Trouwen in Breda: onze mogelijkheden

Met een klein of groot gezelschap kunt u bij ons uw trouwfeest, inclusief diner of walking dinner vieren. U vindt bij Café Lievense alles wat u nodig heeft om te toosten, te borrelen, te dineren, te dansen en te feesten met al uw vrienden en familie. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of uitbundig.

Ook voor trouwfeesten op een maandag, dinsdag, woensdag of zondag en voor huwelijken op korte termijn hebben wij een interessant aanbod op maat!

Kom gerust langs of bekijk onze groepsarrangementen!

Kom gerust eens langs om onze trouwlocatie te bekijken. Absoluut één van de mooiste van Breda. Bel 076 – 889 37 64 of mail ons voor een afspraak.

Benieuwd naar onze groepsarrangementen? Bekijk hier onze  groepsarrangementen, Pils, wijn en fris, Barbecue en Open bar en ons assortiment.

Call Now Button