fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

Trouwlocatie Breda

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Breda? Café Lievense is een prachtige trouwlocatie aan de rand de Bredase binnenstad. Op loopafstand van het stadhuis biedt het tijdloze bruine café met chique binnentuin tal van mogelijkheden. U bent de hele dag omringd door uw eigen gasten. Dit maakt uw dag intiem en ongedwongen.

trouwlocatie Breda:
Zorgeloos genieten

Café Lievense bereidt uw trouwfeest met zorg en tot in detail voor. In de aanloop naar uw bruiloft heeft u 1 vast contactpersoon met wie u uw wensen en ideeën kunt bespreken. Samen maken wij van uw trouwfeest een onvergetelijke avond, waaraan u nog jaren met liefde terug zal denken.

  trouwlocatie Breda:
  onze mogelijkheden

  Met een klein of groot gezelschap kunt u bij ons uw trouwfeest, inclusief diner of walking dinner vieren. U vindt bij Café Lievense alles wat u nodig heeft om te toosten, te borrelen, te dineren, te dansen en te feesten met al uw vrienden en familie. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of uitbundig.

  Ook voor trouwfeesten op een maandag, dinsdag, woensdag of zondag en voor huwelijken op korte termijn hebben wij een interessant aanbod op maat!

  trouwlocatie Breda:
  Arrangementen

  Heeft u na dit alles toch nog vragen over de mogelijkheden van onze trouwlocatie aan de haven in Breda? Neem dan even contact met ons op middels het online contactformulier of via telefoonnummer 076-8893764!

  Café Lievense

  Hét live muziek café van Breda, met maar liefst 3 keer per week live optredens! We hebben een uitgebreide bierkaart met bijpassende bites en we zenden voor de liefhebbers regelmatig live sportwedstrijden uit. Ook voor een potje poolen of darten ben je van harte welkom!

  Openingstijden

  Ma: Gesloten*
  Di: Gesloten*
  Wo: 16:00 - 00:00
  Do: 16:00 - 23:00
  Vrij: 16:00 - 01:00
  Za: 12:00 - 01:00
  Zo: 12:00 - 22:00

  *open op aanvraag

  Contactgegevens

  Prinsenkade 7
  4811 VB  Breda
  Route: Google Maps

  Tel: +31 (0)76 889 37 64

  Volg onze socials

  Call Now Button