fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

Beergarden
& BBQ’s

Wil je een volledig verzorgde barbecue, borrel of feest geven? Onze beergarden is in de lente en zomer de perfecte plek om gezellig met vrienden, familie of collega’s samen te komen voor een hapje en een drankje! Zolang het weer het toelaat is er elke zondag vanaf 16:00 uur live muziek in de tuin. Verschillende genres en stijlen komen voorbij! Wil je even de hectiek van het centrum ontvluchten? Kom dan eens bij ons langs voor een koud pilsje in de zon en ervaar de relaxte sfeer van onze gezellige beergarden.

Barbecue
in onze beergarden

Willen jullie ook genieten van een heerlijke barbecue in onze sfeervolle beergarden? Dat kan bij Café Lievense! We bieden in de lente- en de zomermaanden namelijk een mooi bbq-pakket aan. De barbecue kan gereserveerd worden vanaf 20 personen, in combinatie met een van onze drankarrangementen.  

We bieden groepen de mogelijkheid om zelf te barbecueën. Bepaal je eigen tempo met een drankje in de hand in het avondzonnetje! Geen zin om zelf te barbecueën? Geen probleem! Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze grillchef (kosten €100,-).

Heb je specifieke dieetwensen of liever een vegetarische barbecue? Wij houden rekening met je wensen en bieden maatwerk. 

Interieur Cafe Lievense Bar Breda

kindvriendelijke tuin
Met speelhuisje

Onze beergarden leent zicht uitstekend voor borrels voor gezinnen met jonge kinderen. De afgesloten tuin met kunstgras en speelhuisje (met speelgoed) is veilig en heeft genoeg te bieden voor kinderen tot 12 jaar. Wil je onbezorgd een biertje kunnen drinken terwijl je kinderen zich vermaken? Kom dan gerust eens langs bij Café Lievense!

Café Lievense

Hét live muziek café van Breda, met maar liefst 3 keer per week live optredens! We hebben een uitgebreide bierkaart met bijpassende bites en we zenden voor de liefhebbers regelmatig live sportwedstrijden uit. Ook voor een potje poolen of darten ben je van harte welkom!

Openingstijden

Ma: Gesloten*
Di: Gesloten*
Wo: 16:00 - 00:00
Do: 16:00 - 23:00
Vrij: 16:00 - 01:00
Za: 12:00 - 01:00
Zo: 12:00 - 22:00

*open op aanvraag

Contactgegevens

Prinsenkade 7
4811 VB  Breda
Route: Google Maps

Tel: +31 (0)76 889 37 64

Volg onze socials

Call Now Button