fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

ZOEKT U EEN FEESTLOCATIE IN BREDA VOOR EEN VERJAARDAG OF BORREL?

Heeft u geen zin om uw verjaardag thuis te vieren, maar wilt u een borrel organiseren op een sfeervolle-,  bijzondere locatie in het centrum van Breda? Bij Café Lievense kunt u terecht voor zowel kleine als grote feesten en partijen.

Feestlocatie in Breda: het café (max 150 personen)

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Breda en zoekt u een fraai bruin café om af te huren? Café Lievense biedt diverse mogelijkheden. Het tijdloze bruine café is de ideale feestlocatie voor verjaardagen of borrels en is gelegen aan de karakteristieke haven van Breda. Café Lievense is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg met voldoende parkeerruimte in de buurt. Reserveer vandaag nog het café!

Feestlocatie in Breda: de cafétuin/biertuin (max 100 personen)
Achter het café, op het westen gelegen, ligt onze ruime cafétuin/biergarten. Dit is de ideale feestlocatie bij lekker weer in het hoogseizoen, maar ook in het naseizoen biedt onze cafétuin een scala aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwjaars- of kerstborrel, onder de sfeervolle,- met heaters verwarmde houten veranda. Zo kunt u bij ons terecht voor een klein intiem feest voor bijvoorbeeld 10 personen, maar ook voor een groot verjaardagsfeest voor wel 100 personen!

Wij doen er alles aan om van uw feest tot een succes te maken, daarom stemmen wij de inrichting van het café en de cafétuin af op uw specifieke eisen en wensen.

Café Lievense denkt graag met u mee, twijfel dus niet om contact met ons op te nemen, wanneer u vragen heeft over onze feestlocatie of de mogelijkheden.

Arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor uw verjaardagsfeest of borrel. Bekijk bijvoorbeeld eens ons groepsarrangement ‘Barbecue’.

Heeft u na dit alles toch nog vragen over de mogelijkheden van onze feestlocatie aan de haven in Breda? Neem dan even contact met ons op middels het online contactformulier of via telefoonnummer 076-8893764!

Call Now Button