fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

Feestlocatie Breda

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Breda? Bij Café Lievense kunt u terecht voor zowel kleine- als grote feesten en partijen. De sfeervolle ligging aan de Bredase Haven en de gezellige uitstraling van het café en de cafétuin bieden tal van mogelijkheden voor feesten en partijen. Bekijk onze virtual tour, zodat u een goede impressie krijgt van onze bijzondere locatie. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken. Dit kan via 076 – 889 3764 of via info@cafelievense.nl

Cafe afhuren Breda

feestlocatie Breda:
het cafe

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Breda en zoekt u een fraai bruin café om af te huren? Café Lievense biedt diverse mogelijkheden. Het tijdloze bruine café is de ideale feestlocatie voor verjaardagen of borrels en is gelegen aan de karakteristieke haven van Breda. Café Lievense is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg met voldoende parkeerruimte in de buurt. Reserveer vandaag nog het café!

  feestlocatie Breda:
  De beergarden

  Achter het café, op het westen gelegen, ligt onze ruime cafétuin/biergarten. Dit is de ideale feestlocatie bij lekker weer in het hoogseizoen, maar ook in het naseizoen biedt onze cafétuin een scala aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwjaars- of kerstborrel, onder de sfeervolle,- met heaters verwarmde houten veranda. Zo kunt u bij ons terecht voor een klein intiem feest voor bijvoorbeeld 10 personen, maar ook voor een groot verjaardagsfeest voor wel 100 personen!

  Wij doen er alles aan om van uw feest tot een succes te maken, daarom stemmen wij de inrichting van het café en de cafétuin af op uw specifieke eisen en wensen.

  Café Lievense denkt graag met u mee, twijfel dus niet om contact met ons op te nemen, wanneer u vragen heeft over onze feestlocatie of de mogelijkheden.

  feestlocatie Breda:
  Arrangementen

  Wij bieden verschillende arrangementen aan voor uw verjaardagsfeest of borrel. Bekijk ook eens onze mogelijkheden onder  ‘Beergarden’.

  Heeft u na dit alles toch nog vragen over de mogelijkheden van onze feestlocatie aan de haven in Breda? Neem dan even contact met ons op middels het online contactformulier of via telefoonnummer 076-8893764!

  Café Lievense

  Hét live muziek café van Breda, met maar liefst 3 keer per week live optredens! We hebben een uitgebreide bierkaart met bijpassende bites en we zenden voor de liefhebbers regelmatig live sportwedstrijden uit. Ook voor een potje poolen of darten ben je van harte welkom!

  Openingstijden

  Ma: Gesloten*
  Di: Gesloten*
  Wo: 16:00 - 00:00
  Do: 16:00 - 23:00
  Vrij: 16:00 - 01:00
  Za: 12:00 - 01:00
  Zo: 12:00 - 22:00

  *open op aanvraag

  Contactgegevens

  Prinsenkade 7
  4811 VB  Breda
  Route: Google Maps

  Tel: +31 (0)76 889 37 64

  Volg onze socials

  Call Now Button