fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

Café afhuren Breda

Organiseert u binnenkort een evenement of een feestje, en bent u op zoek naar een geschikt café om af te huren? Breda en Café Lievense heten u graag welkom. Exclusiviteit van café en tuin is mogelijk vanaf 100 personen. Bij reserveringen van minder dan 100 personen blijft het café geopend voor reguliere gasten. Café Lievense biedt tal van mogelijkheden met betrekking tot het afhuren van het café. De fraaie ligging van het café aan de haven, aan de rand van het centrum van Breda, zorgt voor een makkelijk bereikbare feestlocatie met voldoende parkeerruimte. We hebben zowel ons ruime café als onze cafétuin ter beschikking in diverse afmetingen en stijlen (op verzoek). Welk type feestlocatie sluit het beste bij uw wensen en ideeën aan?

Exclusiviteit café en tuin  —> € 200,-

Café afhuren in Breda: hapjes en drankjes

Een café afhuren in het centrum van Breda geeft u heel wat keuze, dankzij de unieke combinatie van de binnenruimte van het café met de cafétuin. Beide ruimtes kunnen alleen in combinatie met alcoholische- en non-alcoholische consumpties en/of hapjes of catering worden afgehuurd. Dit heeft als grote voordeel dat alles voor u wordt geregeld vanuit Café Lievense. U heeft in de aanloop naar uw feest en op de dag van het feest zelf, dus helemaal geen zorgen aan uw hoofd!

Café afhuren in Breda: De mogelijkheden

Het cafépand is voorzien van verschillende ruimtes. Zo bevindt zich aan de voorzijde van het pand ons bruine café met terras (maximaal 150 personen), met een lange bar, een pooltafel en een dartbord. Achter het pand ligt onze cafétuin (maximaal 100 personen). Beide ruimtes kunnen zowel afzonderlijk van elkaar- als samen worden afgehuurd, zodat ook grote groepen bij Café Lievense voorzien zijn van genoeg ruimte voor een mooi evenement of feest.

Huur nu een café af in Breda!

Café Lievense biedt het ideale café en/of cafétuin voor borrels, verjaardagen en bedrijfsfeesten. De cafétuin heeft tal van mogelijkheden voor groepen tot 100 personen en is ideaal voor een buitenfeestje of een barbecue (barbecues kunnen op maat worden verzorgd).

Neem contact met ons op middels het online contactformulier of via telefoonnummer 076-8893764.

Call Now Button