fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

Cafe afhuren Breda

Organiseert u binnenkort een evenement, (bedrijfs)borrel of feest, en wilt u een café afhuren in Breda? Breda en Café Lievense heten u van harte welkom. Café Lievense biedt tal van mogelijkheden met betrekking tot het afhuren van het café. De fraaie ligging van het café aan de haven, aan de rand van het centrum van Breda, zorgt voor een makkelijk bereikbare feestlocatie met voldoende parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. We hebben zowel ons ruime café als onze (kindvriendelijke) cafétuin ter beschikking. Café Lievense is uitermate geschikt voor het geven van een feest, borrel, bruiloft, trouwfeest, kerstborrel, nieuwjaarsfeest, een barbecue, walking dinner, buffet of luxe diner. Wilt u graag live muziek op uw feest? Of liever een DJ?

Wij hebben ruime ervaring en kunnen u hierin adviseren en de organisatie op ons nemen. Alles wordt voor u geregeld vanuit Café Lievense. U wordt in de aanloop naar uw feest en op de dag van het feest zelf volledig ontzorgd! Welk type feestlocatie sluit het beste bij uw wensen en ideeën aan? Wij begrijpen dat elk feest maatwerk is en denken graag met u mee. Neem contact op om uw wensen en ideeën door te spreken, er is een hoop mogelijk.

Cafe afhuren Breda

Cafe afhuren Breda:
Hapjes en drankjes

Café Lievense afhuren in het centrum van Breda geeft u heel wat keuze, dankzij de unieke combinatie van de binnenruimte van het café met de cafétuin. Beide ruimtes kunnen worden afgehuurd in combinatie met  drankjes en eventueel hapjes of bijvoorbeeld een barbecue of buffet. We bieden verschillende betaalbare arrangementen aan, maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, bel ons op 076-889 37 64 of stuur een mail naar info@cafelievense.nl.

Cafe afhuren Breda:
De mogelijkheden

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich ons bruine café met terras (maximale capaciteit 150 personen), met een lange bar, een pooltafel en een dartbord. Achter het pand ligt onze beer garden (maximale capaciteit 150 personen). De beer garden heeft een zeer ruime overkapping (maximale capaciteit 50 personen), eventueel te verwarmen met heaters voor de koude, regenachtige dagen, en een tuin (met speelhuisje voor de kinderen) die met parasols nagenoeg volledig overdekt kan worden.

Cafe afhuren Breda:
Capaciteit

Exclusiviteit van café en tuin is mogelijk vanaf 100 personen, enkel de tuin is afhuren  kan vanaf 75 personen. Bij reserveringen van minder dan 100 personen blijft het café geopend voor reguliere gasten. Het feest is dan niet besloten, maar u kunt wel gebruik maken van de arrangementen die we aanbieden en we kunnen dan bijvoorbeeld (sta)tafels voor u reserveren.

Café Lievense

Hét live muziek café van Breda, met maar liefst 3 keer per week live optredens! We hebben een uitgebreide bierkaart met bijpassende bites en we zenden voor de liefhebbers regelmatig live sportwedstrijden uit. Ook voor een potje poolen of darten ben je van harte welkom!

Openingstijden

Ma: Gesloten*
Di: Gesloten*
Wo: 16:00 - 00:00
Do: 16:00 - 23:00
Vrij: 16:00 - 01:00
Za: 12:00 - 01:00
Zo: 12:00 - 22:00

*open op aanvraag

Contactgegevens

Prinsenkade 7
4811 VB  Breda
Route: Google Maps

Tel: +31 (0)76 889 37 64

Volg onze socials

Call Now Button