fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

Bedrijfsfeest Breda

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest in Breda? Gelegen aan de rand van de Bredase binnenstad biedt Café Lievense de ideale locatie voor uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest. Bent u misschien op zoek naar een locatie voor uw kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, netwerkevent of jubileumfeest? Café Lievense biedt tal van mogelijkheden door de combinatie van het ruime tijdloze bruine café met de op het westen gelegen sfeervolle cafétuin.

Cafe afhuren Breda

Bedrijfsfeest Breda:
Geschikt locatie

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest? Café Lievense biedt ruimte voor grote groepen in zowel het bruine café, als in de sfeervolle cafétuin. De ligging aan de Bredase haven (met bushaltes) en de daarbij horende parkeermogelijkheden, bekijk hier onze parkeermogelijkheden.

  Bedrijfsfeest Breda:
  mogelijkheden

  Café Lievense verzorgt ook op verzoek de catering voor uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest. Dat kan variëren van hapjesschalen tot aan meergangen diners of walking dinners. Onderstaande borrels/bijeenkomsten zijn allemaal te realiseren bij Café Lievense!

  • Nieuwjaarsborrel
  • Kerstborrel
  • Jubileum

  bedrijfsfeest Breda:
  Arrangementen

  Wij bieden verschillende arrangementen aan voor uw bedrijfsfeest of borrel. Bekijk ook eens onze mogelijkheden onder  ‘Beergarden’.

  Heeft u na dit alles toch nog vragen over de mogelijkheden van onze feestlocatie aan de haven in Breda? Neem dan even contact met ons op middels het online contactformulier of via telefoonnummer 076-8893764!

  Café Lievense

  Hét live muziek café van Breda, met maar liefst 3 keer per week live optredens! We hebben een uitgebreide bierkaart met bijpassende bites en we zenden voor de liefhebbers regelmatig live sportwedstrijden uit. Ook voor een potje poolen of darten ben je van harte welkom!

  Openingstijden

  Ma: Gesloten*
  Di: Gesloten*
  Wo: 16:00 - 00:00
  Do: 16:00 - 23:00
  Vrij: 16:00 - 01:00
  Za: 12:00 - 01:00
  Zo: 12:00 - 22:00

  *open op aanvraag

  Contactgegevens

  Prinsenkade 7
  4811 VB  Breda
  Route: Google Maps

  Tel: +31 (0)76 889 37 64

  Volg onze socials

  Call Now Button