fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

BEDRIJFSFEEST OF BORREL  IN BREDA

Gelegen aan de rand van de Bredase binnenstad biedt Café Lievense de ideale locatie voor uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest. Bent u misschien op zoek naar een locatie voor uw kerstborrel, nieuwjaarsreceptie, netwerkevent of jubileumfeest? Café Lievense biedt tal van mogelijkheden door de combinatie van het ruime tijdloze bruine café met de op het westen gelegen sfeervolle cafétuin.

Bedrijfsborrel/Bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest? Café Lievense biedt ruimte voor grote groepen in zowel het bruine café, als in de sfeervolle cafétuin. De ligging aan de Bredase haven (met bushaltes) en de daarbij horende parkeermogelijkheden, bekijk hier onze parkeermogelijkheden.

Bedrijfsfeest bij Lievense: onze mogelijkheden

Café Lievense verzorgt ook op verzoek de catering voor uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest. Dat kan variëren van hapjesschalen tot aan meergangen diners of walking dinners. Onderstaande borrels/bijeenkomsten zijn allemaal te realiseren bij Café Lievense!

  • Nieuwjaarsborrel
  • Kerstborrel
  • Jubileum

Kom gerust langs of bekijk onze groepsarrangementen!

Benieuwd naar onze groepsarrangementen? Bekijk hier onze  groepsarrangementen, Pils, wijn en fris, Barbecue en Open bar en ons assortiment.

Call Now Button