fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

Feest geven Breda

Wilt u een feest geven in Breda zoals een borrel of verjaardag op een sfeervolle en bijzondere locatie in het centrum van Breda? Bij Café Lievense kunt u terecht voor zowel kleine als grote feesten en borrels. De sfeervolle ligging aan de Bredase Haven en de gezellige uitstraling van het café en de cafétuin bieden tal van mogelijkheden voor het geven van een feest of borrel. Benieuwd naar onze locatie? Bekijk onze virtual tour, zodat u een goede impressie krijgt van onze locatie. 

Wij vinden het belangrijk dat u echt kunt genieten van uw eigen feest, u wordt door ons dan ook volledig ontzorgd op de dag zelf en de aanloop ernaartoe. We begrijpen ook dat elk feest maatwerk is en denken graag met u mee. Neem eens contact op om uw wensen en ideeën door te spreken, er is een hoop mogelijk.

Cafe afhuren Breda

feest geven Breda:
Bedrijfsborrel of bedrijfsfeest

Wil je gezellig met collega’s komen borrelen of feesten? Wij bieden tal van mogelijkheden voor de invulling van je ideale bedrijfsuitje. Een drankarrangement, op nacalculatie, eventueel gecombineerd met hapjes, een buffet of walking dinner? Bij Café Lievense is het allemaal mogelijk! In de zomer is onze sfeervolle beergarden achter het café erg in trek bij grote groepen. Een volledig verzorgde barbecue, aangeklede borrel of tuinfeest? Geen probleem! Wij verzorgen bedrijfsuitjes op maat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

  feest geven Breda:
  Bruiloft & jubileum

  Uw bruiloft of jubileum vieren middenin de Bredase binnenstad? Bij café Lievense bent u aan het juiste adres! Ons ruime café met grote cafétuin aan de Bredase Haven zijn de juiste locatie voor uw bruiloft of feest. Buffet, diner of bittergarnituur en drank kunnen wij allemaal voor u arrangeren tijdens deze dag.

  feest geven Breda:
  Verjaardag & borrel

  Geen zin uw feest thuis te vieren en bent u op zoek naar een sfeervolle, unieke en gezellige locatie in Breda? Dan bent u bij café Lievense aan het juist adres.  Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine als grote partijen. Van borrels tot verjaardagen en bierproeverijen zijn te bespreken bij ons. Via ‘contact’ kan u contact opnemen, waarna er zo snel mogelijk een reactie van ons zal volgen.

  feest geven Breda:
  Afhuren café of tuin

  Café Lievense beschikt naast het café één van de grootste stadstuinen van Breda. Beide zijn geheel af te huren vanaf 100 personen.

  Café Lievense

  Hét live muziek café van Breda, met maar liefst 3 keer per week live optredens! We hebben een uitgebreide bierkaart met bijpassende bites en we zenden voor de liefhebbers regelmatig live sportwedstrijden uit. Ook voor een potje poolen of darten ben je van harte welkom!

  Openingstijden

  Ma: Gesloten*
  Di: Gesloten*
  Wo: 16:00 - 00:00
  Do: 16:00 - 23:00
  Vrij: 16:00 - 01:00
  Za: 12:00 - 01:00
  Zo: 12:00 - 22:00

  *open op aanvraag

  Contactgegevens

  Prinsenkade 7
  4811 VB  Breda
  Route: Google Maps

  Tel: +31 (0)76 889 37 64

  Volg onze socials

  Call Now Button