+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

EEN FEEST ORGANISEREN IN BREDA

Wilt u een borrel of verjaardag organiseren op een sfeervolle-,  bijzondere locatie in het centrum van Breda? Bij Café Lievense kunt u terecht voor zowel kleine- als grote feesten en partijen. De sfeervolle ligging aan de Bredase Haven en de gezellige uitstraling van het café en de cafétuin bieden tal van mogelijkheden voor feesten en partijen. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken. Dit kan via 076 – 889 3764 of via info@cafelievense.nl

Activiteiten

Wilt u een leuke activiteit doen met vrienden of familie? Dat is mogelijk! Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een bierproeverij. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor nog meer leuke groepsactiviteiten.

Afgestudeerd

Ben jij net afgestudeerd (of is uw zoon of dochter net afgestudeerd)? Gefeliciteerd! Dat betekent dat het tijd is voor een feestje! Bij ons kan je terecht in ons café of onze cafétuin. Wij bieden zeer interessante arrangementen voor afstudeerfeesten, dus kijk niet verder!

Bruiloft & jubileum

Uw bruiloft of jubileum vieren middenin de Bredase binnenstad? Bij café Lievense bent u aan het juiste adres! Ons ruime café met grote cafétuin aan de Bredase Haven zijn de juiste locatie voor uw bruiloft of feest. Buffet, diner of bittergarnituur en drank kunnen wij allemaal voor u arrangeren tijdens deze dag.

Verjaardag & borrel

Geen zin uw feest thuis te vieren en bent u op zoek naar een sfeervolle, unieke en gezellige locatie in Breda? Dan bent u bij café Lievense aan het juist adres.  Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine als grote partijen. Van borrels tot verjaardagen en bierproeverijen zijn te bespreken bij ons. Via ‘contact’ kan u contact opnemen, waarna er zo snel mogelijk een reactie van ons zal volgen.

Zaalverhuur

Café Lievense beschikt naast het café één van de grootste stadstuinen van Breda. Beide zijn geheel af te huren.

Vragen of opmerkingen?

 

11 + 8 =

Call Now Button