fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

Mogelijkheden

Café Lievense biedt naast een ontspannen sfeer de mogelijkheid om te poolen, te darten en om live sport te kijken. In het zomerseizoen is er tevens ruimte om gebruik te maken van de traditionele Duitse ‘biergarten’ achter het café. Borrels, verjaardagen, bierproeverijen en bruiloften behoren ook tot de mogelijkheden. Café Lievense is al met al een veelzijdige horecagelegenheid, die mede dankzij haar sfeervolle ligging aan de Bredase Haven, ook voor toeristen erg aantrekkelijk is.

Biergarten

In het voorjaar en in de zomer is de tuin achter het café uitermate geschikt voor dagjesmensen, ouders met kinderen, maar zeker voor liefhebbers van de traditionele Duitse ‘biergarten’. Er kan met een pul bier in de hand aangeschoven worden aan lange houten picknicktafels, die volgens de Beierse richtlijnen gepositioneerd zijn onder een kastanjeboom. De tuin is op het westen gelegen, waardoor er tot in de avond genoten kan worden van de laatste zonnestralen.

Feesten en Partijen

De sfeervolle ligging aan de Bredase Haven en de uitstraling van het café, bieden tal van mogelijkheden voor feesten en partijen. Borrels, verjaardagen, bierproeverijen en zelfs bruiloften zijn te bespreken bij ons. Via ‘contact’ kan u een voorstel doen, waarna er zo snel mogelijk een reactie van ons zal volgen.

Een café aan de Haven

Café Lievense is de ideale tussenstop voor mensen die met hun bootje aanmeren in de Haven van Breda, of voor mensen die een groepsrondvaart door de Bredase singel hebben gehad. Even bijkomen met een ijskoud glas bier in de tuin? Bij Café Lievense bent u van harte welkom!

Vragen of opmerkingen?

 

5 + 15 =

Call Now Button