fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

Evenement info

BotBB: Battle #2

Woensdag 12 juni 2024 | 19:30 uur

 
12 juni strijden er weer 3 bands tegen elkaar in Battle of The Bands Breda! Iedere band krijgt 30 minuten om zichzelf voor te stellen en eigen werk, covers of een mix daarvan te spelen.
De winnaar wordt bepaald door een vakjury en door jullie, het publiek! Door luid applaus kunnen jullie je stem laten meetellen. De winnaar van de avond plaatst zich als finalist in de eindstrijd op 03 juli voor dat felbegeerde optreden op Brand Parkies!
We trappen de battles af met niemand minder dan:
De SeSSieband
De SeSSieband is: Mascha de Groot (zang), Jeroen Koning (gitaar, backing), Mike Draco (gitaar), Tijn Nieuwstad (bas), René Welschen (drums). Deze bandleden kennen elkaar van op het podium bij Lievense en zelfs nog uit de tijd van De Speeltuin! Genre: 80s, meezingers.
SE\7EN
De band SE\7EN (spreek je uit als seven), zijn Eva de Roo (zang), Jarno Matray (piano), Matthijs Groenland (drums), Sem Goutziers (gitaar) en Eddie Ermens (bas). Ze spelen veel verschillende genres, voornamelijk covers van leuke hits: Abba, Seven Point Sister, Bruno Bars, Elvis Presley en nog veel meer.
SE\7EN is een groep met veel energie, ontwikkelt zich graag en gaat geen uitdaging uit de weg. Ze zijn hongerig om te entertainen! Met SE\7EN wordt het feesten tot het dak eraf gaat!
The High Rollers
The High Rollers is met je zonnebril op, je haren in de wind, een handje aan het stuur en de andere hangend over het portier van je Ford Mustang cabrio over route 66. Rock and roll met een ‘silver lining’ van Blues en Country. Geïnspireerd door de helden van toen, in een eigen jasje gestoken.
The High Rollers is een 4-koppige band uit Zeist die de lekkerste Rock and Roll klassiekers speelt, ondersteund met een lekkere portie Blues en Country. Ze wisselen klassiekers af met eigen werk!
The High Rollers bestaat uit:
Steven van Westrenen (vocal. gitaar)
Mark Punt (lead gitaar, backing vocal)
Davide Indaco (bas & contrabas, backing vocals)
Francesco Indaco (drums)
 

Ga terug naar het overzicht

Café Lievense

Hét live muziek café van Breda, met maar liefst 3 keer per week live optredens! We hebben een uitgebreide bierkaart met bijpassende bites en we zenden voor de liefhebbers regelmatig live sportwedstrijden uit. Ook voor een potje poolen of darten ben je van harte welkom!

Openingstijden

Ma: Gesloten*
Di: Gesloten*
Wo: 16:00 - 00:00
Do: 16:00 - 23:00
Vrij: 16:00 - 01:00
Za: 12:00 - 01:00
Zo: 12:00 - 22:00

*open op aanvraag

Contactgegevens

Prinsenkade 7
4811 VB  Breda
Route: Google Maps

Tel: +31 (0)76 889 37 64

Volg onze socials

Call Now Button