fbpx
+31 (0)76 889 37 64 info@cafelievense.nl

Beergarden Breda

Wilt u een feest geven in een beergarden op een sfeervolle-,  bijzondere locatie in het centrum van Breda? Bij Café Lievense kunt u terecht voor zowel kleine- als grote feesten en partijen. De sfeervolle ligging aan de Bredase Haven en de gezellige uitstraling van het café en de cafétuin bieden tal van mogelijkheden voor feesten en partijen. Bekijk onze virtual tour, zodat u een goede impressie krijgt van onze bijzondere locatie. Neem contact met ons op om al uw wensen te bespreken. Dit kan via 076 – 889 3764 of via info@cafelievense.nl

Beergarden Breda
Barbeque basic of deluxe

Wij bieden in de lente- en de zomermaanden de mogelijkheid voor groepen om gezellig te barbecueën in onze beergarden. Het concept is simpel: Het café verzorgt het vlees (van kwaliteitsslagerij Graumans), het brood, de salades, de sausjes, de gasbarbecue en de gasflessen en de gasten mogen zelf barbecueën. Bepaal je eigen tempo met een drankje in de hand in het avondzonnetje bij Café Lievense!

Geen zin om zelf te barbecueën? Geen probleem! Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze grillchef (kosten €100,-). Onze barbecuepakketten worden aangeboden als ‘Barbecue Basic’ en ‘Barbecue Deluxe’. De pakketten worden hieronder toegelicht. 

Interieur Cafe Lievense Bar Breda

Beergarden Breda
Kindvriendelijk Met speelhuisje

Onze beergarden leent zicht uitstekend voor kinderfeestjes en voor borrels voor ouders met jonge kinderen. De afgesloten tuin met kunstgras en speelhuisje (met speelgoed) is veilig en heeft genoeg te bieden voor kinderen tot 12 jaar. Wil je onbezorgd een biertje kunnen drinken terwijl je kinderen zich vermaken? Kom dan gerust eens langs bij Café Lievense!

Café Lievense

Hét live muziek café van Breda, met maar liefst 3 keer per week live optredens! We hebben een uitgebreide bierkaart met bijpassende bites en we zenden voor de liefhebbers regelmatig live sportwedstrijden uit. Ook voor een potje poolen of darten ben je van harte welkom!

Openingstijden

Ma: Gesloten*
Di: Gesloten*
Wo: 16:00 - 00:00
Do: 16:00 - 23:00
Vrij: 16:00 - 01:00
Za: 12:00 - 01:00
Zo: 12:00 - 22:00

*open op aanvraag

Contactgegevens

Prinsenkade 7
4811 VB  Breda
Route: Google Maps

Tel: +31 (0)76 889 37 64

Volg onze socials

Call Now Button